OmniBits staat voor

HET TEAM

OmniBits bestaat uit

OmniBits Jens Uyttersprot

Jens Uyttersprot

Jens werd van kinds af aan gedreven door zijn passie voor informatica en technologie.
In 2018 behaalde hij zijn bachelor in de Toegepaste Informatica en ging hij aan de slag als System- & Network Engineer voor KMO’s. Door de grote variëteit aan klanten kon hij op korte tijd heel wat kennis over verschillende technologieën verwerven.
Eind 2020 besloot hij om aan de slag te gaan als DevOps Engineer bij een multinational om daar zijn kennis uit te breiden.
Met zowel ervaring als consultant en developer werd het tijd om alle kennis te combineren om op zelfstandige basis mensen en bedrijven te helpen om kwalitatieve
en toegankelijke IT omgevingen op te zetten.

OmniBits Nick Van Cauter

Nick Van Cauter

Nick heeft een erg breed interesseveld en dat blijkt ook uit zijn doorlopen traject.
In 2015 behaalde hij een bachelor in de elektromechanica. Zijn laatste jaar sloot hij af met een Erasmus-uitwisseling naar Duitsland waar hij nauw samenwerkte met een team van programmeurs. Daardoor herontdekte hij zijn passie voor IT en besloot hij om te starten aan een tweede bacheloropleiding.
In 2018 behaalde hij een bachelor in de informatie- en communicatietechnolgie en ging hij aan de slag als System- & Network Engineer bij een consultancy bedrijf voor KMOs. Begin 2020 was het tijd voor een nieuwe uitdaging en starte hij als DevOps Engineer bij een multinational.
Omdat het voor Nick belangrijk is om IT niet alleen te gebruiken maar ook te begrijpen helpt hij bedrijven met de opzet en het onderhouden van hun omgevingen.